ŞANLIURFA / VİRANŞEHİR - Viranşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ock

BİGEP KAPSAMINDA VE HEDEF 2023-2024 KAPSAMINDA YAPILAN EĞİTİM KOÇLUĞUNDA ÖĞRETMEN ÖĞRENCİ GÖREVLENDİRME LİSTESİ

DENEME SINAVI TAKVİMİMİZ AŞAĞIDAKİ ŞİNKTEKİ GİBİDİR

Ock

Veli toplantısı yapıldı. Ara karne ve devamsızlık çizelgeleri veliler ile paylaşıldı.Öğretmen- veli bağı güçlendirildi.Velilere okulda yapılan görüşmelerden bahsedildi

Ock

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ "EN İYİ CÜMLE VE AFİŞ YARIŞMASI" 12/D SINIFI ÖĞRENCİSİ ABDULLAH BOZTEPE İLÇEDE 3. OLMUŞTUR. KENDİSİNİ TEBRİK EDERİZ.

Ock

Etüt sınıfımız  hocalarımızın istek ve kararlılılığı ile devam ediyor. Böyle istekle ders anlatan hocalarımız olduğu müddetçe bu yıl üniversiteye yerleşen sayımızda güzel bir artış yaşanır inşallah.

Ock

TYT TURNUVAMIZ OKULDA BÜYÜK Bİ HEYCAN YARATTI.12.SINIFLARDA BAŞALLATTIĞIMIZ BU TURNUVAYI TÜM SINIF KADEMELERİNE UYGULAMAYA KARAR VERDİK.ÇOK HEYCANLI BİR ÇALIŞMA OLDU BİZİM İÇİN TUR DA GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZ BU TURNUVA HER DEFASINDA DAHA DA HEYCANLANDIRIYOR.

Ekm

DENEME SINAVLARIMIZ BAŞLADI VE BÜYÜK BİR HIZLA DEVAM EDİYOR.

Ekm

Bütün hayvanlar yaşam önünde eşit doğarlar ve aynı var olma hakkına sahiptirler.

Nis

Yarın kıyametin kopacağını bilseniz, elinizde ki son fidanı mutlaka dikiniz. Hz Muhammet (SAV)

Okulumuz bahçesinde bulunan camimizin bahçesine, orman genel müdürlğünün katkılarıyla beraber fidan diktik.

Mrt

Okulumuz kirişlerini ayet ve hadislerle, okulumuz merdivenlerini ise farklı branşlara ait pratik ve öğretici bilgilerle süsledik.

Ekm

Cuma namazı sonrası okulumuzu ziyaret edip bizi dinleyen  Viranşehir Belediye Başkanımız Sayın Salih EKİNCİYE bu güzel ziyareti için teşekkür ederiz.

Ağu

Ülkemizin çeşitli bölgelerinde art arda meydana gelen orman yangınlarını büyük bir endişe ve üzüntüyle takip etmekteyiz. En büyük temennimiz bütün yangınların bir an önce kontrol altına alınmasıdır.Yangınlardan zarar gören vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletir, yangınla mücadele eden tüm görevli ve gönüllülerimize teşekkür eder, kolaylıklar dileriz.

Mrt

Öğrencilerimizin; sosyal, kültürel, sanatsal ve edebi gelişimlerine çok yönlü katkıda bulunmak; önemli şair ve yazarlarımızı tanımalarını sağlamak amacıyla Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün planladığı "40 Şair 40 Şiir" etkinlikleri kapsamında 11 Mart Çarşamba günü okulumuz Konferans Salonunda öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla "Şiir Dinletisi" yapıldı.