ŞANLIURFA / VİRANŞEHİR - Viranşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi

Viranşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi

Adres
YENİŞEHİR MAH. 38 CAD. ŞANLIURFA VIRANŞEHIR ANADOLU İMAM HATIP LISESI BLOK NO 2 VİRANŞEHİR / ŞANLIURFA
Vizyon
Kendi değerlerimiz ve kültürel kodlarımızla birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, kendine güvenen, çok kültürlü, başarılı, yaşadığımız hayatı yorumlayabilen, yaratılanı ‘Yaradan’dan ötürü seven, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka, kültürel mirasa saygı duyan, mesleğinde önder, sorumluluk sahibi fertler yetiştirmek ve kurumsal kimliği ve sunduğu hizmetlerle örnek alınan bir kurum olmayı başarmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizi özgüveni yüksek, değerleri ile barışık, ilkeli, iletişim becerileri gelişmiş, ülkemizin ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu din, bilim, sanat ve kültür alanlarında yetkin, problemlere çözüm üreten, araştıran-sorgulayan, öğrenmeye, çok yönlü gelişime ve yeniliklere açık, eleştirel düşünen, cesaretli, ahlaki olgunluğa sahip vahiy merkezli fertler olarak yüksek öğrenime hazırlamaktır.
Biyoloji Laboratuvarı :1
Öğretim Şekli :Tam Öğretim
08:00 15:20
İngilizce, Arapça
İlçemizde taksi bulunduğu gibi sürekli dolmuş seferlerimiz de vardır.
Yerleşim Yeri
Şanlıurfa Mardin kara yolu üzeri yenişehir mah. 1.cadde yeni kaymakamlık yanı , ilçe milli eğitime 350 metre uzaklıklıkta bulunmaktadır.
Erkek binası ilçe merkezinde yer almaktadır.
Futbol,Futsal Tenis,satranç ve Voleybol Turnuvaları
TÜBİTAK